Veckobrev v.7

Veckobrev v.7  11/2 – 14/2  2020 

Den här veckan blev lite annorlunda,  då eleverna hade ledigt från skolan och fritids i måndags. Detta gör att också veckobrevet blir lite kortare än vanligt 

I tisdags fick  vi vara med om en rolig teaterföreställning som handlade om en flicka som ville tappa sin första tand precis som hennes storebror hade gjort.  Vi fick t.o.m. se hur tandfeen kom på besök. Eleverna tyckte föreställningen var rolig och deltog aktivt. 

”Tappa tand”
Gluggar i munnarna
Tandfen

I onsdags hade vi vår sista lektion i ishallen. Eleverna fick visa upp sina kunskaper och färdigheter för varandra. Vi filmade eleverna och nästa vecka ska vi se på varandras skridskoåkning och glädjas åt våra färdigheter. 

Den här veckan har många elever haft frånvaro pga sjukdom och flera elever får tyvärr lov att byta sin tid för utvecklingssamtal. Tider får vi återkomma till. 

Idag, torsdag har vi skrivit i loggboken och dokumenterat med bild från teaterföreställningen. 

I morgon kommer vi att ha en tema-dag om vänskap då vi uppmärksammar Alla hjärtans dag. Vi kommer att arbeta i grupper tillsammans med elever från förberedelseklassen och göra pyssel, massage, skriva vänskapsord och lyssna på sagor om vänskap. 

Nästa vecka: Vi kommer att hela veckan ha årstiden “vinter” som ett tema.  Vi ska jobba om vinterfåglar, fiskar på vintern och om is-vett. 

De som bokat in utvecklingssamtal på tisdag den 18/2 är välkomna  

På fredagen den 21/2 ska loggboken och läsläxan ligga i väskan. 

Kom ihåg att lämna blanketten som skolsköterskan vill ha tillbaka! 

Trevlig helg! 

Åsa Annika Lorena Daad Gracia Adhanet 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *