Veckobrev v.8

Veckobrev v.8  22/2 – 26/2  2021 

Den här veckan har vi skickat hem de vita kuverten innehållande utvecklingssamtalsunderlaget. I kuvertet finns också ett kvitto som ska skrivas under och återlämnas till skolan så att vi vet att vårdnadshavaren har fått det skriftliga utvecklingssamtalet. Det ska självklart inte lämnas tillbaka till oss. Vi har redan en kopia på samtalet. De som varit frånvarande och ännu inte haft sitt individuella samtal med mentorn kommer att ha samtalet efter sportlovet. 

I dag skickar vi också med en information från Sigtuna kommun angående pandemin och vad  som gäller kring resor under sportlovet. 

Den här veckan har vi haft 3 bokstäver som vi jobbat lite extra kring. Det var Vv , Ww och Ää. Förutom det vi brukar göra kring varje bokstav har vi också skapat “Vänskapsarmband” och börjat väva på vävramar tillsammans. Vänskapsarmbanden gjordes med hjälp av nabbipärlor i kompisens favoritfärger. Eleverna övade både på finmotorik, mönster och uthållighet när armbanden skulle färdigställas. 

Veckans bokstäver Vv Ww Ää

Vänskapsarmband
Väva på vävram

Den här veckan har vi också spelat brädspel på matematiklektionen. Några elever har också arbetat med siffror och antal med hjälp av ipad. 

Igår besökte vi återigen naturrutan. Vi kunde konstatera att snön hade smält i dungen. Under löven kunde man ana små blåsippsknoppar och några elever såg också daggmaskar och någon lite myra.  

Vi har en vädjan om att besvara skolinspektionens enkät som är öppen till den 8/3 då svarsfrekvensen varit låg från Tingvallaskolan. http://svara.origogroup.com/skolinspektionen/vh/TsmLfu 

Nästa vecka är det sportlov. Vi hoppas att ni alla får ett bra lov så ses vi den 8/3 kl. 8.30. 

Trevlig helg och sportlov! 

Åsa Annika Lorena Daad Malin Alexandra 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *